115 v. liittymiskampanja

Koillismaan Osuuskaupan 115 v. juhlavuoden kunniaksi jokainen 1.7.-31.12.2022 välisellä ajalla, täydellä osuusmaksulla liittyvä uusi asiakasomistaja saa 115 euron S-ryhmän lahjakortin. Lahjakortti tulee noutaa Koillismaan Osuuskaupan toimipaikoista.

Ostonsa keskittävän asiakasomistajatalouden kokonaishyöty oli vuonna 2020 keskimäärin 799 euroa tilille palautuvana rahana ja muina etuina. Osuuskaupassa kotimainen, laadukas ruokakorisi on myös pysyvästi edullinen. Voit liittyä asiakasomistajaksi asiakasomistajapalvelussamme (puh. 010 76 33 115) tai verkossa.

Yksiköissämme voit saada henkilökunnaltamme kupongin, jolla sinulle suositellaan AO-kampanjamme. Kupongit joihin tulee asiakkaan nimi ja puhelinnumero, voi henkilökunta antaa asiakkaalle tilanteessa, jossa asiakas pystyy käymään palveluneuvojan luona. Yhteydenottoa varten henkilökuntamme voi toimittaa kupongin asiakkaan niin halutessa myös sähköpostilla osoitteeseen: koillismaa.115-vuotta@sok.fi. Kontaktoimme kaikki uudet liittyneet asiakasomistajat puhelimitse. Sähköpostit hävitämme tietoineen vuoden 2022 loppuun mennessä kun 115 V asiakasomistajakampanjamme loppuu. Asiakastietoja ei käytetä markkinointiin tai viestintään tai muuhun vastaavaan.

Lisää tietosuojasta: Lyhytaikainen asiakkaan henkilötiedon käsittely

 

Asiakasomistaja! Vinkkaa ystäväsi – saat kilon Kulta Katriinaa!

Voit nyt asiakasomistajana vinkata tuttavalle, ystävälle tai perheenjäsenelle Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi liittymisestä. Vinkin voit antaa läheisellesi toimipisteistämme saatavalla vinkkilipukkeella, joka tulee täyttää tiedoillasi (nimi, osoite ja S-Etukortistasi löytyvä 0816- alkuinen jäsennumero). Pyydä ystävääsi toimittamaan vinkkilipuke Koillismaan asiakasomistajaksi liittymisen yhteydessä. Vinkkilipukkeen palautus ei ole mahdollista verkossa omistajaksi liittyessä. Kun läheisesi on liittynyt täydellä osuusmaksulla Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi kampanja-aikana, saa hän 115 € arvoisen lahjakortin ja sinulle ”vinkinantajana” postitetaan kuponki, jolla saat kilon (2 pkt) Kulta Katriinaa.