Asiakasomistajan lakipalvelut


Asiakasomistajien lakineuvonta

Mitä on tarjolla?

Koillismaan Osuuskauppa on solminut Itä-Suomen suurimman asianajotoimiston Kontturi & Co Oy:n kanssa yhteistoimintasopimuksen, joka tuo Koillismaan asiakasomistajille kokonaisvaltaisen edun lakipalveluiden käytössä!

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy tarjoaa Koillismaan asiakasomistajille mahdollisuuden 20 minuutin maksuttomaan lakineuvontaan lakimiehen kanssa asiakasomistajapäivinä. Asiakasomistajapäiviä järjestetään kuukausittain ja niihin voi osallistua kätevästi vaikkapa kotisohvalta etäyhteydellä. Neuvottelut järjestetään joko Teams-yhteydellä tai puhelimitse. Neuvottelu tulee varata etukäteen asianajotoimiston puhelinvaihteesta numerosta 013 120 731.

Mikäli maksuttomien neuvontapäivien ajankohta ei osu asiakasomistajan kalenteriin, tarjoaa Asianajotoimisto Kontturi & Co muina ajankohtina asiakasomistajille alkuneuvottelun etäyhteydellä edulliseen 60 euron hintaan.

Jos alkuneuvottelu johtaa toimeksiantoon, saa asiakasomistaja lisäksi tuplabonusta vastaavan hintaedun asianajotoimiston palkkiolaskutuksesta. Samoin Kontturi & Co tarjoaa alennettuun asiakasomistajahintaan jokaiselle tärkeitä asiakirjoja kuten testamentit, lahjakirjat tai edunvalvontavaltakirjat.

Kevään 2024 neuvontapäivät

Muistathan varata neuvottelun etukäteen numerosta 013 120 731. Kevätkauden 2024 seuraavat neuvontapäivät ovat:

  • Keskiviikko 8. toukokuuta, etäneuvonta
  • Torstai 23. toukokuuta, lähineuvonta (luento klo 17–18.30) Kuusamon Prismalla
  • Perjantai 24. toukokuuta lähineuvonta Kuusamon Prismalla (klo 9-15 välillä).
  • Perjantai 7. kesäkuuta, lähineuvonta Kuusamon Prismalla
  • Lauantai 8. kesäkuuta, lähineuvonta Kuusamon Prismalla

 

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy on Joensuussa päätoimipistettään pitävä yleisjuridiikan toimisto, jonka palveluksessa on 10 lakimiestä ja yhteensä 16 lakialan rautaista ammattilaista. Kontturi & Co on erikoistunut erityisesti perhe- ja perintöoikeuteen, kiinteistöihin ja asuntoihin liittyviin asioihin sekä yritysjuridiikkaan ja riitojen ratkaisuun. Asianajotoimiston lakimiehillä on yhteensä yli 100 vuoden kokemus asianajoalalta.

Kontturi & Co Oy on Itä-Suomen alueen suurin asianajotoimisto ja yhtiöllä on Suomessa ainoana asianajotoimistona lähes 25 vuoden kokemus osuuskauppojen asiakasomistajille tarjottavista lakipalveluista.

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n osaajista ja toimintaperiaatteista voit lukea tarkemmin yhtiön internetsivuilta osoitteesta http://www.asianajotoimisto.com.

Asiakasomistajien lakipalvelusta:

  • Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy vastaa Suomen Asianajajaliiton jäsenenä asiakasomistajien lakipalvelun tuottamisesta itsenäisesti.
  • Asiakasomistajan neuvontapäiviin kuuluvaan ilmaiseen alkuneuvotteluun ei kuulu asiakirjoihin perehtyminen tai asiakirjojen laatiminen. Asiakasomistaja ja asianajotoimisto sopivat mahdollisesta jatkotoimeksiannosta erikseen.