Suomutunturilla vietetään koko perheen S-Talvipäivää maanantaina 6.3.2023, tiistaina 7.3. vietetään Suomulla myös Suomen ensimmäinen Talvikaupunki 2022 -tapahtumaa Alppihiihtoviikon ja Euro – Cup naisten osa-kilpailun ohessa.

 

 

S-Talvipäivänä ohjelmassa mm. SNOW TUBE TOUR FINLAND kumirengasmäki, Taru Valkeapään hiihtokoulu, rinnejumppaa, lumisählyä, kisoja ja muuta riehakasta koko perheen tekemistä! S-Etukortilla saat alennusta laskettelulipuista ja -välineistä.

Lisätietoa tulossa. Laita päivä jo korvan taakse, siellä nähdään!

Kevät saa liikkeelle paitsi muuttolinnut niin myös perinteisen Road Show kiertueemme. Pyrimme pitämään kiertueemme tänäkin keväänä koronarajoitusten niin salliessa. Suositun Road Shown myötä pyrimme palvelemaan asiakasomistajiamme ottamalla mukaan laajan kattauksen tuotteita joita ei paikkakunnilla välttämättä ole tarjolla. Kevään kiertueella mukana mm. Koillismaan Auton täyssähkö Mercedes Benz-uutuudet! Tervetuloa testaamaan. Road Show-henkeen kuuluvat tietenkin myös huimat erikoistarjoukset. Ja kaikista ostoksistahan saa S-Etukortilla Bonusta!
Mukana Road Showlla paikkakunnan markettien lisäksi mm. Prisma Kuusamo, Koillismaan Auto, S-Rauta, Stemma, Qstyle ja S-Pankki.
Kiertueella tavataan!
Kiertueaikataulu kevät 2022
Sale Savukoski torstai 19.5 klo 12-17
S-Market Uitto Kemijärvi perjantai 20.5 klo 11-17
S-Market Erätuli Salla lauantai 21.5 klo 10-15
S-Market Joki-Jussi Taivalkoski perjantai 27.5 klo 11-17
S-Market Ahola Posio lauantai 28.5 klo 10-15


Koillismaan Osuuskaupan Asiakasomistajapäivät ke 6.4-su 10.4. Tervetuloa edullisille ostoksille ? Jos et ole jo omistajamme liity nyt ja hyödynnä uuden liittyjän huippuetumme!
Uuden liittyjän etuina:
Noutopöytälounas perheellesi 0€ (max. 4 henkilöä).
Karl Fazer Sininen Suklaalevy sinulle lahjaksi.
Vapaasti valitsemasi pukeutumisen tuote -50%.
Kertaostoetuna 20€ alennus QStyle, Stemma, S-Rauta.
Bonus tuplana Koillismaan Autosta kertaostoksen yhteydessä (maksimimäärä mistä Bonus myönnetään on uusissa autoissa 2000€ ja käytetyissä autoissa1000€).
Uuden liittyjän edut koskevat 30.6 mennessä Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi liittynyttä pääjäsentä + kyseiseen AO-talouteen kuuluvia henkilöitä.
Edut saa S-mobiilin etukupongilla yhdessä S-Etukortin kanssa ja ovat voimassa Koillismaan toimipaikoissa.

Ässäkokki kurssi lapsille Kemijärven Seurakuntakeskuksella ke 6.4. klo 16.00-18.30. Kurssi on osallistujille maksuton, ja sen tarjoaa S-Market Uitto.
Ässäkokki -kurssit ovat 7-12 -vuotiaille tarkoitettuja ruokakursseja, jotka toteutetaan S-ryhmän sekä Marttojen yhteistyössä.
Ässäkokeissa kantavana ajatuksena ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu. Kursseilla opetetaan kekseliästä, sesonkien mukaista kasvispainotteista ja taloudellista ruoanlaittoa tulevaisuuden tekijöille.
Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä 3.4 mennessä!
https://www.martat.fi/lappi/tapahtuma/assakokki-kemijarvÄssäkokki: Kemijärvi | Lappi (martat.fi)i/…