Käylä, tuo kesäkylien kesäkylä, herää taas virallisesti eloon Avoimet kylät – Kyläkauppapäivän myötä lauantaina 8.6.2024 klo 11-15. Niin sanotusti leipää ja sirkushuveja on luvassa kaikille kynnelle kykeneville Salen pihalla ja Koskipuiston alueella! Kyläkauppapäiviä vietellään 8.6. myös Sale Kuusamossa, Rukalla ja Savukoskella.

Käylän Salesta saat superedullisesti tuona päivänä ihanan kesäisiä tuotteita kuten makkaraa, jäätelöä ja suklaata unohtamatta tietenkään upeita väriloistossaan hehkuvia kesäkukkia ja kukkamultasäkkejä. Yhteistyössä Pohjois-Kuusamon yrittäjien kanssa järjestetyssä päivässä on herkkusuille luvassa pikkurahalla lättyjä, makkaraa ja muikkuannoksia vatsan täytteeksi. Käylän ihana kyläkauppamme tarjoaa kaikille pullakahvit ja luvassa on myös arpajaiset, joissa on saletisti upeita palkintoja.

Eläväistä musiikkia on tunnelmaa luomassa, joten tulehan sinäkin paikan päälle aistimaan Käylän kylän tunnelmaa, tutustumaan ja tutkimaan kaupan tarjontaa, tapaamaan tuttuja ja pitämään halutessasi kirpputoripöytää. Aurinkoinen sää on totta kai paikalle tilattu, joten ei muuta kuin kaverit kainaloon ja paikalle! Illansuussa menot jatkuvat Kuusamon yrittäjänaisten järjestämillä Kukkamekkotansseilla Käylän Korpihovilla kello 20-01. Upea Jarkko Honkanen&Taiga viihdyttää kukkamekkoyleisöä takuuvarmalla korkkarit kattoon- meiningillä.

Tervetuloa helmeilevän upeaan Käylään! Ps: menothan Käylässä jatkuvat koko kesän, kun Korpihovilla pyörähdellään lavatanssien merkeissä lähes joka viikko ja tanssibussikin kuljettaa porukkaa Kuusamon keskustasta Käylään. Nähdään kesäriennoissa!

 

 

Kevään saapuessa on aika jälleen virittäytyä perinteisen Road Show -kiertueemme tunnelmaan!

Tarjolla on laaja valikoima tuotteitamme sekä huikeita kiertuetarjouksia. S-Etukortilla saat luonnollisesti Bonusta kaikista ostoista.

Tuttuun tapaan paikkakuntien markettien lisäksi riennoissa mukana muun muassa Prisma Kuusamo, Prisma Rauta, Stemma, QStyle ja S-Pankki.

Tule mukaan nauttimaan rennosta markkinatunnelmasta ja mikä parasta, nauti kaupan päälle makkarasta sekä pullakahvista!

Kevään 2024 kiertueaikataulu:

17.5. perjantai Posio klo 11-17

18.5. lauantai Taivalkoski klo 10-15

23.5. torstai Savukoski klo 12-17

24.5. perjantai Salla klo 11-17

25.5. lauantai Kemijärvi klo 10-15

Suomutunturilla vietetään koko perheen S-Talvipäivää maanantaina 6.3.2023, tiistaina 7.3. vietetään Suomulla myös Suomen ensimmäinen Talvikaupunki 2022 -tapahtumaa Alppihiihtoviikon ja Euro – Cup naisten osa-kilpailun ohessa.

 

 

S-Talvipäivänä ohjelmassa mm. SNOW TUBE TOUR FINLAND kumirengasmäki, Taru Valkeapään hiihtokoulu, rinnejumppaa, lumisählyä, kisoja ja muuta riehakasta koko perheen tekemistä! S-Etukortilla saat alennusta laskettelulipuista ja -välineistä.

Lisätietoa tulossa. Laita päivä jo korvan taakse, siellä nähdään!

Kevät saa liikkeelle paitsi muuttolinnut niin myös perinteisen Road Show kiertueemme. Pyrimme pitämään kiertueemme tänäkin keväänä koronarajoitusten niin salliessa. Suositun Road Shown myötä pyrimme palvelemaan asiakasomistajiamme ottamalla mukaan laajan kattauksen tuotteita joita ei paikkakunnilla välttämättä ole tarjolla. Kevään kiertueella mukana mm. Koillismaan Auton täyssähkö Mercedes Benz-uutuudet! Tervetuloa testaamaan. Road Show-henkeen kuuluvat tietenkin myös huimat erikoistarjoukset. Ja kaikista ostoksistahan saa S-Etukortilla Bonusta!
Mukana Road Showlla paikkakunnan markettien lisäksi mm. Prisma Kuusamo, Koillismaan Auto, S-Rauta, Stemma, Qstyle ja S-Pankki.
Kiertueella tavataan!
Kiertueaikataulu kevät 2022
Sale Savukoski torstai 19.5 klo 12-17
S-Market Uitto Kemijärvi perjantai 20.5 klo 11-17
S-Market Erätuli Salla lauantai 21.5 klo 10-15
S-Market Joki-Jussi Taivalkoski perjantai 27.5 klo 11-17
S-Market Ahola Posio lauantai 28.5 klo 10-15


Koillismaan Osuuskaupan Asiakasomistajapäivät ke 6.4-su 10.4. Tervetuloa edullisille ostoksille ? Jos et ole jo omistajamme liity nyt ja hyödynnä uuden liittyjän huippuetumme!
Uuden liittyjän etuina:
Noutopöytälounas perheellesi 0€ (max. 4 henkilöä).
Karl Fazer Sininen Suklaalevy sinulle lahjaksi.
Vapaasti valitsemasi pukeutumisen tuote -50%.
Kertaostoetuna 20€ alennus QStyle, Stemma, S-Rauta.
Bonus tuplana Koillismaan Autosta kertaostoksen yhteydessä (maksimimäärä mistä Bonus myönnetään on uusissa autoissa 2000€ ja käytetyissä autoissa1000€).
Uuden liittyjän edut koskevat 30.6 mennessä Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi liittynyttä pääjäsentä + kyseiseen AO-talouteen kuuluvia henkilöitä.
Edut saa S-mobiilin etukupongilla yhdessä S-Etukortin kanssa ja ovat voimassa Koillismaan toimipaikoissa.

Ässäkokki kurssi lapsille Kemijärven Seurakuntakeskuksella ke 6.4. klo 16.00-18.30. Kurssi on osallistujille maksuton, ja sen tarjoaa S-Market Uitto.
Ässäkokki -kurssit ovat 7-12 -vuotiaille tarkoitettuja ruokakursseja, jotka toteutetaan S-ryhmän sekä Marttojen yhteistyössä.
Ässäkokeissa kantavana ajatuksena ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu. Kursseilla opetetaan kekseliästä, sesonkien mukaista kasvispainotteista ja taloudellista ruoanlaittoa tulevaisuuden tekijöille.
Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä 3.4 mennessä!
https://www.martat.fi/lappi/tapahtuma/assakokki-kemijarvÄssäkokki: Kemijärvi | Lappi (martat.fi)i/…