ABC Koria uudistui – avajaiset lauantaina 12.11.


11.11.2016


Kouvolassa sijaitseva, vuonna 2004 avattu Korian ABC uudistettiin mittavasti kuluneen syksyn aikana. Avajaisia vietetään lauantaina 12.11. Paikalla on myös Apsi-Apina esittelemässä uutta lasten leikkipaikkaa, Apsi-taloa.

Avajaispäivänä tarjotaan kakkukahvit 500 ensimmäiselle klo 11 alkaen. Huutokauppa alkaa klo 12 liikennemyymälän pihalla. Myytävänä on koko entinen ravintolasisustus: kalusteita, valaisimia, tekstiilejä, keittiötarvikkeita sekä ravintolan laitteita.

Novitan tehtaanmyymälässä on luvassa runsaasti lanka- ja vaatetarjouksia. Lapsia varten paikalle saapuu Apsi Apina klo 10.30-16.00 esittelemään Apsi-taloa.

Kaikki uusiksi remontissa

Remontti oli ensimmäinen kunnon uudistus sitten yksikön avauksen. Pieni päivitys tehtiin 2008, mutta nyt laitettiin uusiksi kaikki: ravintolatilat, eteis- ja aulatilat, sisustus, wc-tilat, kahvi- ja ruokalinjastot, lasten leikkitilat, paraatipaikan saanut Novitan tehtaanmyymälä sekä marketin puoli.

Noin sadan asiakaspaikan ulkoterassit uudistetaan vielä kevään tullen. Lapsia tulee varmasti miellyttämään entistä tilavampi leikkipaikka, Apsi-talo, jossa mahtuu kunnolla leikkimään ja laskemaan liukumäkeä.

ABC-marketista Sale-myymäläksi

Suuri muutos tapahtui myös myymälän puolella, sillä kaupasta tuli Sale. Myymälän valikoimaa räätälöitiin vastaamaan entistä paremmin niin paikallisten asiakkaiden kuin tiellä liikkujienkin tarpeet. Hyllyt järjesteltiin myös selkeämmin ja kaikki kylmäkalusteet uusittiin. Myös koko talon sähkötyöt uusittiin ja lamput vaihdettiin led-valoihin.

– Keskeisimpiä parannuksia asiakkaitamme ajatellen ovat uudet wc-tilat, selkeämpi kaupan puoli, valaistus, lasten huomioiminen sekä yleinen, freesimpi fiilis. Ja ravintolapuolella selkeästi ruokalinjastojen toimivuus: Aiemmin juhlapyhinä, kun oli paljon ruokailijoita, oli noutopöytä aika tukossa. Nyt se on muutettu kaksipuoleiseksi ja vetää paremmin, liikennemyymäläpäällikkö Tiina Tuhkanen summaa hymyillen.

Isänpäivän noutopöytä katetaan ABC Korialla sunnuntaina 13.11. Tarjolla on paahtopaistia ja kermaista pippurikastiketta, kotimaista kirjolohta, Skånen perunoita, muusia sekä kahvia ja kermakakkua.