ABC on edelleen luotetuin huoltoasema


7.5.2018

ABC on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa jo yhdennentoista kerran Suomen luotetuimmaksi huoltoasemaksi. Kiitos luottamuksesta!


Omassa kategoriassaan ABC sai 32 % maininnoista. Suurimmillaan luottamus ABC-ketjuun on alle 50-vuotiaiden joukossa, joista 38 % sanoo luottavansa siihen eniten. Naisvastaajien joukossa luottamus oli miesvastaajia vahvempaa (36 %/28 %).
–    Olemme iloisia siitä, että suomalaiset luottavat meihin vuosi toisensa jälkeen. Tähän vaikuttavat varmasti taustamme suomalaisessa osuuskaupassa sekä vahvat panostuksemme liikkuvien asiakkaiden arjen helpottamiseen. Viime vuosina olemme kehittäneet digitaalisia palveluitamme, joista ABC-mobiilitankkaus on yksi esimerkki. Ravintolatarjontaa viedään eteenpäin tuotekehitystiimin voimin ja asiakkaita kuunnellen. Viime syksynä panostimme salaattipöydän uudistukseen ja nyt keväällä lanseerasimme uudet herkulliset Chef’s Burgerit. Asiakkaiden luottamus innostaa meitä entisestään kehittämään palveluitamme nyt ja tulevaisuudessa, iloitsee ABC:n ketjujohtaja Antti Heikkinen.

Lisää tutkimuksesta voi lukea osoitteessa: http://www.luotetuinmerkki.fi/