Asiakkaat kertovat: talvista rentoutumista ja romantiikkaa


21.11.2016

Romantiikkaa ja riemukasta rentoutumista! Sokos Hotelsin asiakkaat jakavat parhaat lomahetkensä sosiaalisessa mediassa. Kerää sieltä mieleisesi.

Irtiotto arjesta, urheilua, lepoa, kylpyjä ja pitkät unet – ihana, rentouttava, tervetullut loma! Asiakkaamme jakavat parhaat lomahetkensä.

 

Kukapa osaisi summata kotimaanmatkan kohokohdat ja kiinnostavimmat kokemukset paremmin kuin reissaaja itse? Henkilökunta vastaanottaa päivittäin paljon palautetta iloisilta matkaajilta – tässä niistä muutama.

 

Facebookista bongattua: piristystä parisuhteeseen kylpylälomalta

Kylpylässä lomaillessa rakastuu taatusti uudelleen, kun tunnelma on parhaimmillaan kuin eteläisellä palmusaarella. Loman kruunaa maittava ruoka ja lasi kuohuvaa, kuten Break Sokos Hotel Flamingossa lomaillut Jesse Raja-Aho todistaa.


”Hemmottelin viime talvena silloista tyttöystävääni reissulla Flamingoon. Rentoiduimme palveluiden parissa – se oli erittäin hyvä tapa viettää laatuaikaa ja irrottautua arjesta. Mieluusti tekisin samanlaisen reissun uudestaankin”, Raja-Aho kertoo.

 

Inspiroitumista instagramissa: talvilomalla koko perhe nauttii lumesta

Talvilomalla on helppo yhdistää niin aktiivinen ulkoilu kuin rentouttavat yöunet hotellin pehmeässä pedissä. Tekemisentäyteinen päivä takaa, että päiväunia valkoisissa lakanoissa osaa arvostaa. Instagramista bongasimme, että perheloma Break Sokos Hotel Vuokatissa tarjosi Susanna Ohvolle sopivassa suhteessa vauhtia ja lepoa.

 

”Lähdimme Vuokattiin mieheni ja tyttäreni kanssa pidennetyksi viikonlopuksi moikkaamaan ystävääni, joka asuu Sotkamossa. Vuokatissa pääsimme nauttimaan lumesta, jota meillä kotona Kiukaisissa ei vielä silloin ollut. Break Vuokatissa oli ihanat huoneet, henkilökunta ja aamupala, ne tekivät lomafiiliksen!” Instagramissa nimimerkkiä Susanderio käyttävä Ohvo kertoo.

 

Henkilökunnalle kuiskattua: näin hyvää palvelua ei löydy muualta!

Sosiaalisen median lisäksi palautetta jaetaan myös henkilökunnalle kasvotusten. Break Sokos Hotel Edenin ravintolassa työskentelevän Miian sydäntä lämmittää muisto kohtaamisesta touhukkaan 2-vuotiaan kanssa:

 

”Pieni tyttö oli innoissaan uudesta ympäristöstä ja halusi koko ajan mennä joka paikkaan. Eihän siitä vanhempien syömisestä meinannut tulla mitään, joten minä tarjouduin leikkimään lapsen kanssa. Leikki sujui niin hyvin, että siivottiin leikin lomassa jopa lasten leikkinurkkaus – ja muistoksi tyttö sai pienen Onni Orava -lelun. Vanhemmat olivat kiitollisia kun saivat syödä rauhassa kahdestaan, viime kerrasta olikin ollut aikaa.. Eivät ole kuulemma saaneet mistään yhtä hyvää palvelua!”

 

 

Asiakkaat kertovat

Tällä palstalla asiakkaamme jakavat parhaat lomatarinansa Sokos Hotels -reissultaan. Käy myös kurkkaamassa, mistä kaikesta asiakkaamme ovat innostuneet Facebookissa ja Instagramissa hashtagilla #sokoshotels!