Käylän kesähulinat ja Kyläkauppapäiviä


31.5.2024

Käylä, tuo kesäkylien kesäkylä, herää taas virallisesti eloon Avoimet kylät – Kyläkauppapäivän myötä lauantaina 8.6.2024 klo 11-15. Niin sanotusti leipää ja sirkushuveja on luvassa kaikille kynnelle kykeneville Salen pihalla ja Koskipuiston alueella! Kyläkauppapäiviä vietellään 8.6. myös Sale Kuusamossa, Rukalla ja Savukoskella.

Käylän Salesta saat superedullisesti tuona päivänä ihanan kesäisiä tuotteita kuten makkaraa, jäätelöä ja suklaata unohtamatta tietenkään upeita väriloistossaan hehkuvia kesäkukkia ja kukkamultasäkkejä. Yhteistyössä Pohjois-Kuusamon yrittäjien kanssa järjestetyssä päivässä on herkkusuille luvassa pikkurahalla lättyjä, makkaraa ja muikkuannoksia vatsan täytteeksi. Käylän ihana kyläkauppamme tarjoaa kaikille pullakahvit ja luvassa on myös arpajaiset, joissa on saletisti upeita palkintoja.

Eläväistä musiikkia on tunnelmaa luomassa, joten tulehan sinäkin paikan päälle aistimaan Käylän kylän tunnelmaa, tutustumaan ja tutkimaan kaupan tarjontaa, tapaamaan tuttuja ja pitämään halutessasi kirpputoripöytää. Aurinkoinen sää on totta kai paikalle tilattu, joten ei muuta kuin kaverit kainaloon ja paikalle! Illansuussa menot jatkuvat Kuusamon yrittäjänaisten järjestämillä Kukkamekkotansseilla Käylän Korpihovilla kello 20-01. Upea Jarkko Honkanen&Taiga viihdyttää kukkamekkoyleisöä takuuvarmalla korkkarit kattoon- meiningillä.

Tervetuloa helmeilevän upeaan Käylään! Ps: menothan Käylässä jatkuvat koko kesän, kun Korpihovilla pyörähdellään lavatanssien merkeissä lähes joka viikko ja tanssibussikin kuljettaa porukkaa Kuusamon keskustasta Käylään. Nähdään kesäriennoissa!