Kerää ja skannaa -palvelu käyttöön Prisma Kuusamossa


30.1.2023

Tiistaista 7.2. lähtien Prisma Kuusamossa asiakas itse voi skannata ja kerätä ostokset suoraan ostoskassiin jo myymälää kiertäessä. Näin kassalla asiointia saadaan sujuvoitettua, kun ostoksia ei enää tarvitse pakata ostoskärrystä tai -korista kassiin kassalla. 

Kerää ja skannaa -palvelussa asiakas asioi myymälässä erillisellä käsiskannerilla, jonka saa otettua käyttöön S-Etukorttia näyttämällä sisäänkäynnillä olevalla skannerikalusteen lukijalla. Ensimmäisellä kerralla hyväksytään käyttöehdot, seuraavilla pelkkä S-Etukortin vilautus vapauttaa käsiskannerin. Asiakas skannaa kaikki ostamansa tuotteet ja pakkaa ne jo ostoskierroksen aikana ostoskasseihin. Asioinnin päätteeksi asiakas skannaa ostoskäynnin päättävän viivakoodin pikakassa-alueen luona olevasta palautusseinästä, jonne asiakas jättää käsiskannerin. Lopuksi asiakas siirtyy (pika)kassalle maksamaan ostoksensa.

Palvelu on etenkin Euroopassa hyvin suosittu asioimismuoto ja Suomessa palvelua tarjoaa tällä hetkellä vain S-Ryhmä. Meidän Prismaan skannereita tulee 57 ja ne sijoitetaan Apteekin päädyn sisäänkäynnin yhteyteen.