Koillismaan Osuuskauppa uudistaa Sale Käylän


26.4.2024

Koillismaan Osuuskauppa tulee uudistamaan Sale Käylän vuoden 2024 aikana. Korjausinvestoinnin kustannusarvio on noin 300 000 euroa.

– Sale Käylän ulko- ja sisätilat uudistetaan laajasti. Kaupan julkisivu tulee muuttumaan modernimmaksi muun muassa uuden värityksen sekä uudistettavan ulkovalaistuksen myötä. Sisätilat tehdään uusimman Sale-konseptin mukaisiksi ja samalla uudistetaan koneistusta muun muassa uusilla energiatehokkailla ja ilmastoystävällisillä kylmälaitteilla. Investoinnin myötä Sale Käylä jatkaa entistä ehompana kyläkauppana myös tulevien vuosikymmenten ajan, toteaa Koillismaan Osuuskaupan vähittäiskaupan toimialajohtaja Mari Vartiainen.

– Haluamme tällä Käylään tehtävällä huomattavamääräisellä investoinnilla osaltamme kantaa vastuuta toimialueemme kylien elinvoimaisuudesta. Käylä on esimerkki erinomaisesta kyläyhteisöstä, jonka elinvoimaa on viimevuosina koeteltu lakkautetuilla ja edelleen lakkautusuhan alla olevilla palveluilla. Osuuskauppamme yksi tärkeimmistä arvoista on pitää huolta ihmisistä ja elinympäristöistä, ja siksi haluamme osaltamme tällä investoinnilla ”uida vastavirtaan” tätä viimevuosien kehitystä. Toivottavasti esimerkkimme rohkaisee myös muita investoinnein osoittamaan uskoa syrjäseutujen ja kylien elinvoimaiseen tulevaisuuteen, toteaa Koillismaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Lämsä.

Lisätietoja:

 

Mari Vartiainen, vähittäiskaupan toimialajohtaja p. 010 76 33003

Harri Lämsä, toimitusjohtaja, p. 010 76 33001

etunimi.sukunimi@sok.fi