Kuukauden idea: Vältä joulustressi, suuntaa hotelliin


3.9.2017

Tunnelmallista pyhien viettoa, hiljentymistä perhehulinan keskellä, vaihtoehtoja perinteille… hotellijoulu tarjoaa kaikkia, ilman kiirettä ja stressiä!

Joulu on perinteisesti hiljentymisen ja rentoutumisen aikaa. Usein lomakausi tuo kuitenkin mukanaan myös paljon stressiä ja järjesteltävää. Mikset lähtisi joulukiireitä karkuun? Hotelli on loistava vaihtoehto joulunviettoon, oli kyseessä sitten vieraiden majoitus tai oma lomailu.

 

Joulu on toisille taianomaista aikaa, toisille taas stressaavaa – kaikki eivät vain saa jouluaskareista yhtä paljon iloa kuin toiset. Jos kuulut jälkimmäiseen porukkaan, jätä joulusiivous ja ylenpalttinen ruuanlaitto suosiolla sikseen ja istu alas valmiiseen pöytään nauttimaan hotellin keittiön herkullisista antimista. Notkuva joulupöytä koostuu monesta eri tekijästä ja sen luomiseen menee aikaa ja vaivaa. Hotellijoulussa voit unohtaa paistoajat ja imeltyvät perunat ja keskittyä vain nautiskeluun.

 

Täydellä vatsalla ja iloisella mielellä on myöhemmin ihana painaa pää pehmeään tyynyyn. Eikä sovi unohtaa myöskään hotelliaamiaista. Rauhallinen joulupäivä käynnistyy parhaiten ruuan äärellä. Vatsa täynnä on mukava jatkaa vaikka reippailemaan luontoon tai ihastelemaan jouluvaloja kaupungille.

 

Kiireetön ja ylellinen hotellijoulu sopii täydellisesti sekä kahdenkeskiseen ja romanttiseen lomaan tai perheen kesken vietettyyn laatuaikaan. Tunnelmallinen ja rauhallinen loma on taattu, kun kaikki on laitettu valmiiksi juuri sinua varten.

 

Vaihtoehtoja jouluvieraille ja perinteitä pakoileville

Joskus joulu saattaa tuntua pakolliselta pahalta, joka saapuu vuosittain. Mikäli perinteinen tunnelmointi ei kiinnosta, tarjoavat Sokos Hotellit myös muuta tekemistä. Miltä kuulostaisi altaaseen pulahtaminen raikkaalle aamu-uinnille, hemmotteleva spa-hoito tai maukas, valmiiksi katettu hotelliaamupala? Lomasta saa enemmän irti, kun tekeminen on mieleistä.

 

Hotelli on varteenotettava vaihtoehto myös vieraiden majoittamiseen. Sukua ja ystäviä saattaa tulla kylään ruuhkaksi asti. Mitä jos perinteisen paketin sijaan tarjoaisit tärkeälle vieraalle joululahjaksi parasta kohtelua lahjoittamalla hänelle yöpymisen lähimmässä Sokos Hotellissa? Laadukkaassa sängyssä ja tilavassa hotellihuoneessa uni maistuu makeammalta kuin ahtaasti majoittuneena vuodesohvalla. Omaakin joulureissausta voi katsoa uusin silmin: entä jos hemmottelisit itseäsi joulun hengessä yöpymällä sukulaisreissun ajan hotellissa? Perhehulinan keskeltä on ihana vetäytyä hotellin rauhaan päivän päätteeksi – todellinen win–win-tilanne!

 

Kokeile näitä:

  1. Istu valmiiseen joulupöytään Oulussa
  2. Nauti herkullisesta hotelliaamiaisesta Kokkolassa
  3. Nauti jouluisesta ohjelmasta Mikkelissä
  4. Rentoudu allasosastolla Oulussa