Mediateko ja Koillismaan Osuuskauppa laajaan yhteistyöhön


1.3.2023

Koillismaan Osuuskauppa ja Mediateko aloittavat laajamittaisen yhteistyön uuden digitaalisen viestintä- ja mediakanavan myötä. Koillismaa rakennuttaa kaikkiin alueensa toimipisteisiin digitaalisen näyttöverkoston, joka mahdollistaa entistä paremman viestinnän asiakkaille sekä sidosryhmille. Näyttöratkaisujen teknisenä toteuttajana on Mediateon tytäryhtiö Supervisual Oy.

”Ruka-Kuusamo alue on meille jo ennestään tuttu hiihtokeskusmainonnan myötä, joten on todella luontevaa aloittaa yhteistyö myös Koillismaan kanssa. Näyttöjä sijoitetaan heidän jokaiseen yksikköön, jolla luomme aidosti uuden tavoittavan mediakanavan Koillismaan alueelle. Uusi viestintäkanava tavoittaa niin paikalliset ihmiset, kuin suuren määrän myös alueen vapaa-ajan viettäjistä sekä turisteista ympäri vuoden. Sopimus on meille merkittävä, sillä tämä on meille jo viides alueosuuskauppa-sopimus. Koillismaan myötä tavoittavuutemme nousee jo lähes neljännekseen suomalaisista bonuskortin haltijoista”, iloitsee Mediateon toimitusjohtaja Teemu Kontkanen.

”Yhteistyö mahdollistaa meille mediamyyntitulojen ohella erinomaisen kanavan viestiä osuuskauppamme ajankohtaisista asioista asiakkaillemme ja omistajillemme. Aloitusvaiheessa asennettavat 43 sisä- ja ulkonäyttöä kooltaan 43 tuuman ja 15 neliömetrin välillä antavat myös toimipisteisiimme uutta modernia ilmettä. Odotamme alkavaa yhteistyötä innolla!”, toteaa Koillismaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Lämsä.

Myymälöiden sisänäyttöjen asennus alkaa heti hiihtolomien jälkeen ja mediakanavan ensimmäinen vaihe on valmiina 10.4.2023. Ulkonäyttöjen osalta asennukset tehdään kesän aikana.

 

 

Lisätietoja antaa:

Teemu Kontkanen toimitusjohtaja Mediateko Oy teemu.kontkanen@mediateko.fi puh. 040 555 3635

Harri Lämsä toimitusjohtaja Koillismaan Osuuskauppa harri.lamsa@sok.fi puh. 040 737 9546

Sampsa Savolainen toimitusjohtaja Supervisual Oy puh. 040 526 5186