Nimityksiä


1.11.2017

Sokotel Oy

Petri Schaaf on nimitetty Pietarin hotelliyhtiön, OOO Sokotelin toimitusjohtajaksi 1.10.2017 alkaen. Tehtävässään hän vastaa Pietarin Sokos Hotellien liiketoiminnasta ja kaupallisista kehityshankkeista.

 

Petri on toiminut aiemmin mm. norjalaisen Hurtigrutenin kaupallisena johtajana sekä Finnairilla eri tehtävissä. Ennen Sokoteliin tuloaan hän työskenteli johdon konsulttina omassa yrityksessään. 

 

Pietarin hotellien tulevaan vuoteen uusi johtaja katsoo positiivisin mielin. ”Kasvua on näköpiirissä edelleen, matkailu kaupunkiin kehittyy ja muun muassa jalkapallon MM-kisat kesällä 2018 täyttävät kaupungin hotellit. Tavoitteeni on kaupallistaa toimintaa edelleen ja hioa palvelukonseptit hotelleissamme huippuunsa”, Petri sanoo.

 

Pietarin Sokos Hotellit, Solo Sokos Hotel Palace Bridge, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Original Sokos Hotel Olympia Garden, juhlivat tänä syksynä 10-vuotisjuhlaansa.

 

SOK:n kansainvälisen hotelliliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Timo Vepsäläinen alkaen 1.11.2017. Timo siirtyy tehtäväänsä Primehotels Oy toimitusjohtajan tehtävistä. Roolissaan Timo vastaa Suomen Radisson Blu Hotellien, Pietarin sekä Tallinnan Sokos Hotellien liiketoiminnan ohjauksesta ja kehityksestä.

 

SOK matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen yritysmyynti

Anu Sihvo on nimitetty asiakkuuspäälliköksi 14.11.2017 alkaen. Anu on työskennellyt vuodesta 1997 lähtien myynnin ja asiakkuuksien parissa Restel Hotel Groupilla.

 

Iris Kiviharju on nimitetty Radisson Blu Hotellien asiakkuuspäälliköksi 1.8.2017 alkaen. Iris on työskennellyt aiemmin myynnin ja asiakkuuksien parissa mm. eBookersilla ja Sannäsin Kartanolla.  

 

Tanja Muranen-Drobot on nimitetty SOK matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen yritysmyyntitiimiin myyntipäälliköksi 8.8.2017 alkaen. Tanjalla on vuosien kokemus matkailualalta ja erityisesti kansainvälisestä lentoliikenteestä, muun muassa Lufthansalta.

 

Essi Pennanen on nimitetty asiakkuuspäälliköksi 1.9.2017 alkaen. Essi siirtyy tehtävään Pohjois-Karjalan Osuuskaupan myyntipäällikön tehtävästä.