Onko lomasta liian kauan? Kolme reittiä arjen karkottamiseen


14.8.2017

Tarvitsevatko akkusi latausta? Näin arki unohtuu Turussa, Oulussa ja Tahkolla – ota nämä reitit talteen.

Arki vie mukanaan salakavalan nopeasti. Milloin viimeksi ehdit unohtaa aherruksen ja nauttia ajan kanssa hyvästä seurasta, ruuasta ja uusista kokemuksista? Nappaa tästä parhaat vinkit arjen unohtamiseen kolmessa upeassa kohteessa!

 

TURKU: Lataa akkusi merellisissä merkeissä

Kaunis ja historiallinen Turku takaa virkistävän ja arjen karkoittavan lomakokemuksen kulttuuri- ja ravintolatarjonnallaan.

 

1. Aloita päivä nauttimalla reippailusta raikkaassa syysilmassa. Aurajoen vartta kulkevat kulttuurikuntoilureitit yhdistävät liikunnan historiaan ja kiinnostaviin arkkitehtuurikohteisiin.

2. Ravitse itseäsi pitkän kaavan mukaan Shamrockcafen herkullisella pizzalla,  ranskalaisen bistro Frans & Emilien mauilla tai Original Sokos Hotel City Börsin  alakerrasta löytyvän W wine & delin herkuilla. Turku on mahtava kohde herkkusuulle!

3. Huipenna ilta kulttuurin parissa teatterissa tai konsertissa – Turusta löytyy ohjelmistoa moneen makuun. Miltä kuulostaisi Suomen vanhimman filharmonisen orkesterin konsertti tai laadukas teatteriesitys kaupunginteatterissa?

4. Pujahda lakanoihin keskellä kaupunkia joko Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä tai aivan naapurissa sijaitsevassa Original Sokos Hotel City Börsissä tai nurkan takana sijaitsevassa. Hotellien keskeinen sijainti kauppatorin laidalla takaa, että lakanoihin on helppo kömpiä pidemmänkin illan jälkeen!

 

OULU: unohda arki Pohjois-Pohjanmaan pääkaupungissa

Pohjois-Pohjanmaan pääkaupunki, monipuolinen Oulu, on ihastuttava kohde, jossa arki unohtuu. Kauniissa merimaisemissa voit virkistyä rauhassa tai riehakkaasti.

 

1. Aloita päivä virkistävällä aamu-uinnilla tai rentouttavalla porekylvyllä Break Sokos Hotel Edenissä. Uuteen päivään on helppo herätä myös hotellin laadukkaalla kuntosalilla tai lähistön luontopoluilla.

2. Ravitse itseäsi Edenin kauniin tunnelmallisessa ravintola Maisemassa, josta avautuu nimensä mukaisesti upea näkymä merelle. Mikäli tiesi vie keskustaan, voit herkutella myös ranskalaiseen tyyliin Frans & Camillessa tai nauttia meksikon mauista uudistuneessa Amarillossa.

3. Huipenna ilta laadukkaassa konsertissa Madetojan salissa, jossa esiintyvät sekä parhaat kotimaiset tähdet että klassisen musiikin taiturit. Mikäli kaipaat riehakkaampaa menoa, lähde kaupungin sykkeeseen nauttimaan irlantilaisista sävelistä ja festivaalitunnelmasta.

4. Pujahda lakanoihin Break Sokos Hotel Edenissä. Kylpylähotellissa rentoutuminen on helppoa – iltauinnin ja saunomisen jälkeen uni maistuu varmasti makealta. Kaupungin keskustassa hyvät unet takaa myös kotoisan lämpöinen Original Sokos Hotel Arina.

 

TAHKO: Nauti raikkaasta ulkoilmasta Tahkovuorella

Henkeäsalpaavan kaunis Tahkovuori ei ole pelkästään talviurheilun keskus, vaan näkemistä ja kokemista riittää syyskaudellakin.

 

1. Aloita päivä reippaillen Tahkon kauniissa luonnonmaisemissa kipuamalla Tahko Break Pointille. Kirpeä syysilma ja monet ulkoaktiviteetit takaavat punaiset posket ja hyvän mielen. Tahko tarjoaa myös oivat puitteet niin golfiin, frisbeegolfiin kuin patikointiinkin. 

2. Ravitse itseäsi rennosti ja runsain käsin hotellin aulassa sijaitsevan Warsteiner Barin annoksilla. Jos mieli tekee puolestaan herkullista pizzaa, ota suunnaksi Pizza Breikki.

3. Huipenna ilta pulahtamalla kuumaan porealtaaseen TahkoSpassa tai järjestämällä keilaturnaus koko perheen voimin TahkoSpan keilahallilla. Iltaan mahtuu myös aikaa rentouttavalle hieronnalle esimerkiksi Hoitohuone Cedruksessa, joka sijaitsee aivan kävelymatkan päässä hotellilta.

4. Pujahda lakanoihin Break Sokos Hotel Tahkossa, jossa voit vilkkaan päivän päätteeksi rentoutua saunassa ennen nukkumaanmenoa.