Smoothdog Machine käyntiin


15.10.2013

Helsin Citykäytävässä sijaitseva S-ryhmän testiravintola Food Lab aloittaa 16.10. uuden pikaruokakonseptin kokeilun, kun Smoothdog Machine käynnistyy. Tarjolla on huippulaadukkaita hodareita ja raikkaita smoothie-juomia.

Smoothdog Machine nostaa käsityksen nakkisämpylöistä ja pillijuomista aivan uudelle tasolle.

– Tismalleen, meidän premium-hodarimme ja freesit smoothiemme ovat kaukana perinteisestä nakkikioskien tarjonnasta. Maailmalla herkku-hodarit ja smoothiet ovat pikaruokatrendien aallonharjalla ja nyt ne rantautuvat Suomeen, kehityspäälliköt Marita Parkkari HOK-Elannosta ja Petri Martola SOK Mara-ketjuohjauksesta myhäilevät.

Maistuisiko Original, Modern vai Future?

Smoothdogin hot dogeissa ja smoothie-juomissa on kolme makumaailmaa: Original, Modern ja Future. Original luottaa tuttuihin ja hyväksi havaittuihin perusmakuihin, Modern on astetta kokeilevampi ja Future tarjoilee rohkeita makuyhdistelmiä.

Hodareissa myös sämpylän koostumus vaihtuu makumaailman mukaan. Täytevaihtoehtoina ovat nakki, spicy nakki, possu ja vege. Kokonaisuutta voi tuunata päivän kastikkeilla ja täydentää lisukkeilla.

– Maistuisiko vaikkapa Camel Dog mausteisella nakilla afrikkalaisvivahteisen ras el hanout -kastikkeen ja ananasraidan kera? Food Labin ravintolapäällikkö Anne-Maria Mikkonen esittelee Future-vaihtoehtoa.

Smoothie-juomia puolestaan on tarjolla aina kolme päivittäin vaihtuvaa makua: tutusta mansikasta ja mangosta aina superfood-buusterilla terästettyyn Mojito- tai Margarita-smoothieen.

Asiakkaat mukana kehitystyössä

Paitsi trendikkäitä, hodarit ja smoothiet ovat vastaus asiakkaiden toiveisiin.

– Asiakkaiden ideat ovat jälleen tervetulleita. Palautetta voi antaa ihan kaikesta – tuotteista, palvelusta, miljööstä – sekä paikan päällä ravintolassa että Facebook-sivuillamme, Food Lab -tiimi muistuttaa.

Subille jatkuu keväällä

Puoli vuotta Food Labissa testattu ja toimivaksi havaittu Subille-konsepti jatkaa toimintaansa uusissa liikepaikoissa ensi keväänä.

Eniten kehuja Subille keräsi korkealaatuisista ja maistuvista tuotteistaan sekä palvelusta.

– Asiakkaat halusivat kokeilla Subillen täytetyissä leivissä yllättävän rohkeasti uusia, jänniä makuyhdistelmiä. Esimerkiksi sushi-Subille, sieniproteiini Quorn ja gluteeniton leipä löivät itsensä läpi, Anne-Maria Mikkonen kertoo asiakkaiden kehitysideoista.