Sunnuntain Ilolla liikenteessä -kahvihetki Arttu Lindemanin kanssa


3.11.2017

 

ABC-ketju käynnisti Ilolla liikenteessä -kampanjan, jolla se toivoo Suomeen entistä positiivisempaa sävyä liikennekäyttäytymiseen ja siitä käytävään keskusteluun. Kuusi suomalaista julkisuuden henkilöä ryhtyi iloisen liikenteen lähettiläiksi. He kertoivat, mikä heille tuottaa iloa liikenteessä. Mukaan kampanjaan lähtivät muusikko Maarit Hurmerinta, sarjakuvapiirtäjä Milla Paloniemi, radiojuontaja Nina Backman, valokuvaaja Caj Bremer, huippu-urheilija Leo-Pekka Tähti ja rap-artisti Arttu Lindeman.

Ilolla liikenteessä -kilpailun kahvihetken suosikkilähettiläänsä kanssa voitti Pia Lahti ja hän otti mukaan lapsensa. Kahvihetki järjestettiin ABC Lahti Kivimaan kokoustiloissa.
Pian suosikkilähettiläs on Arttu Lindeman. ABC on Lindemanille tuttu muutaman vuoden takaisena kesätyönantajana. Siksi Artusta oli nastaa tulla mukaan Ilolla liikenteessä -kampanjaan. Pia ja Arttu asuvat Lahdessa, minkä takia voittokahvitreffit sovittiin luontevasti ABC Kivimaalle. Tapaaminen Artun kanssa oli erittäin rento ja hauska. Ilolla liikenteessä -treffeistä jäi hieno muisto voittajille ja Pia kertoi, että lasten kanssa on puhuttu jo monta kertaa tapaamisesta.