Uusi sisustuksen erikoisliike Koillismaalle


2.3.2020

Koillismaan Osuuskauppa avasi uuden sisustuksen erikoisliikkeen helmikuussa Prisma Kuusamoa vastapäätä. Liikkeeseen siirtyi S-Rauta Kuusamon sisustuspalvelu ja Stemma Kuusamo joka toimi aikaisemmin Kuusamon Torikeskuksen tiloissa.

  • S-raudan sisustuspuoli on kasvanut niin paljon, että tarvitsimme lisätilaa. Palosaaren huonekaluliikkeen oston myötä päätimme sitten yhdistää Stemma Kuusamon ja S-Raudan sisustuspalvelun saman katon alle yhdeksi sisustuksen kokonaisuudeksi, kertoo Koillismaan Osuuskaupan liiketoimintajohtaja Tuija Heikkinen.

Uuden myymälän etuja ovat kotimaisuus, laatu, kestävyys ja kokonaisvaltainen palvelu minkä voi täydentää suunnittelupalvelulla.

  • Nyt me pystymme tarjoamaan asiakkaallemme kokonaisuuden aina kivijalasta valmiiseen kotiin. Kaikki voidaan suunnitella sävy sävyyn seinäpinnoista verhoihin. Yhteistyötä on tehty ennenkin mutta nyt samoissa tiloissa se on kaikin puolin sujuvampaa sanoo Stemma Kuusamon myymäläpäällikkö Pertti Pellikka.
  • Stemma panostaa kotimaisuuteen joka on nyt jo yli 80%. Tuotevalikoimissa satsataan erityisesti patjoihin ja sohviin. Niiden pitää olla laadukkaita ja yksilöllisesti sopivia. Tempur ja Hilging ovat merkkejä mihin luotetaan. Myös matot ja verhot ovat nyt meillä hyvin esillä ja täydentävät sisustuksen Pertti toteaa.
  • S-Raudan sisustuksen kärkenä ovat kotimaiset Aina-keittiöt joihin saa halutessaan meiltä myös asennuspalvelun sisustuspalvelusta vastaava Petra Mustonen kertoo. Liikkeelle pääsee vaikka asiakkaan pohjapiirroksesta. Käymme myös mielellämme paikan päällä ottamassa mittoja ja tekemässä sisustussuunnitelmaa yhdessä asiakkaan kanssa. Meidän kauttamme saa myös laadukkaita kodinkoneita ja naapurista Prisma Kuusamosta saa täydennettyä tarvittaessa. Ja kaikista ostoksista, myös asennuspalvelusta saa S-Etukortilla bonusta. Tämä on varsinkin isommissa hankinnoissa jo yksistään huomattava etu Petra muistuttaa.
  • AINA-keittiön sivuilla voit nyt myös suunnitella oman keittiösi. S-Rauta järjestää aika-ajoin myös sisustusiltoja joten kannattaa seurata ilmoittelua ja facebookia muistuttaa Petra ja lisää, että kaikista ostoksistahan saa S-Etukortilla bonusta.