Vantaan Energian Bonussähkö uudistuu


29.4.2019

Uusi Bonussähkö on CO₂-vapaata, mikä tarkoittaa sitä, ettei sen tuotannossa ole käytetty lainkaan fossiilisia polttoaineita. Bonussähköön voi ostaa Aurinkoenergia- tai Tuulienergia-lisätuotteen, minkä myötä sähkösopimuksesta tulee kokonaan uusiutuvasti tuotettua. Sekä Bonussähköstä että Bonussähköön liitetystä lisätuotteesta saa Bonusta.

CO₂-vapaita tuotantotapoja ovat ydinenergia ja uusiutuvista energianlähteistä tuuli-, vesi- ja aurinkoenergia. Vantaan Energian Bonussähkö on jatkossa ydinvoimalla tuotettua. Jos ydinvoimalla tuotettua sähköä ei ole riittävästi saatavilla, puuttuva osa tuotannosta korvataan CO₂-vapaalla uusiutuvalla energialla.

– Uusi Bonussähkö on aiempaa edullisempi ja monipuolisempi. Koska uuden Bonussähkön voi räätälöidä haluamakseen sähkön alkuperän osalta, jokaisen asiakasomistajan on entistä helpompi löytää meiltä itselleen sopiva, Bonusta kerryttävä kokonaisuus, Vantaan Energian myyntijohtaja Ilkka Reko sanoo.

Muutos astuu voimaan uusissa määräaikaisissa sopimuksissa 1.5. ja kaikissa toistaiseksi voimassaolevissa sopimuksissa 1.7. Voimassa olevien määräaikaisten sopimusten osalta muutos astuu voimaan määräajan päätyttyä.

Sähkön alkuperän osalta Aurinkoenergia-lisätuote on ostettavissa Bonussähkö-sopimuksen lisätuotteeksi jo heti 1.5. alkaen. Tuulienergia-lisätuote on tulossa myyntiin touko-kesäkuun vaihteessa. Bonussähkö-sopimuksen voi tehdä kätevästi verkossa osoitteessa www.bonussahko.fi  tai soittamalla Vantaan Energian asiakaspalveluun 09 829 0225. 

Vantaan Energia on ollut S-ryhmän valtakunnallinen bonusyhteistyökumppani vuodesta 2018.  Aiemmin Vantaan Energia on tehnyt yhteistyötä HOK-Elannon, Suur-Seudun Osuuskaupan ja Varuboden-Oslan kanssa.