Koillismaan äänestäjille

Äänestäjille

Äänestys on päättynyt 26.3.2021

Koillismaan Osuuskaupan vaalien äänestysaika oli 8.3.-26.3.2021.

Jäsenellä on todellista valtaa

S-ryhmän alueosuuskaupat ovat jäsentensä omistamia yrityksiä, jonka päätöksentekoon jäsenet voivat ottaa monella tapaa osaa. Jäseniä osuuskaupoissa edustaa edustajisto, joka valitaan vaaleilla osuuskaupan jäsenistä eli asiakasomistajista joka neljäs vuosi.

Edustajisto muun muassa päättää osuuskaupan säännöistä, vahvistaa edellisen vuoden tilinpäätöksen ja päättää ylijäämän käytöstä sekä valitsee hallintoneuvoston jäsenet ja tilintarkastajat. Lisäksi edustajiston jäsenet voivat tehdä hallitukselle aloitteita osuuskaupan toimialaan liittyvistä asioista.

Osuuskunnan säännöt ja vaalijärjestys on nähtävissä osuuskaupan toimipaikoissa.

Uuden edustajiston toimikausi alkaa 2.4.2021.

 

 

Vaaliarvonta

Arvoimme 5 kpl (a’200€) Koillismaan Osuuskaupan toimipaikkoihin käyvää lahjakorttia kaikkien verkossa tai postitse äänestäneiden kesken. Osallistuminen arvontoihin tapahtui automaattisesti. Käytössä ei ollut erillistä arvontalipuketta. Pelkkä äänestäminen riitti.

Arvonta suoritettiin koneellisesti. Arvonnan suoritti Leo Kuisma ja valvojana toimi Ville Hiltunen. Arvonnan voittajille on ilmoitettu arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti ja palkinnot on jaettu.

Arvonnan säännöt ja tietosuojaseloste

Koillismaan Osuuskaupan edustajiston vaalien 2021 arvonta

 1. Arvonnan järjestäjä
  Koillismaan Osuuskauppa, Huoparintie 1, 93600 Kuusamo
 2. Osallistumisaika
  8.3.-26.3.2021
 3. Arvontaan osallistuminen
  Arvontaan osallistuvat ne Koillismaan Osuuskaupan äänioikeutetut jäsenet, jotka ovat äänestäneet Koillismaan Osuuskaupan edustajiston vaaleissa 8.3.-26.3.2021 joko postitse tai sähköisesti. Arvonnan voittajalla pitää olla arvontahetkellä voimassa oleva jäsenyys Koillismaan Osuuskaupassa ja voittajan täytyy asua Suomessa.

Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle.

 1. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
  Arvonnan suorittaa Koillismaan Osuuskaupan edustajiston vaalien toimittaja Edita Prima Oy 1.4.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti asiakasomistajatiedoissa olevien yhteystietojen mukaan.
 2. Arvontapalkinto
  Kaikkien verkossa tai postitse äänestäneiden kesken arvotaan 5 kpl (a’200€) Koillismaan Osuuskaupan toimipaikkoihin käyvää lahjakorttia. Lahjakortit postitetaan voittajille. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi.
 3. Arvonnan järjestäjän vastuu
  Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.
 4. Sääntöjen muuttaminen
 5. Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.
 6. Arvonnan julkisuus
  Voittajien nimiä ei julkisteta ilman suostumusta Koillismaan Osuuskaupan viestinnässä.
 7. Tietojenkäsittelyperiaatteet
  Arvonnan voittajien tiedot poimitaan vaalipalvelun tuottajan (Edita Prima OY) äänestystietokannasta ja niitä käytetään ainoastaan tämän arvonnan voittajan kontaktointiin. Palvelun tuottaja säilyttää näitä kontaktitietoja 30.6.2021 asti, jonka jälkeen ne poistetaan.