Lapset pistivät stopin isän sauhuttelulle


28.6.2022

Lapset pistivät stopin isän sauhuttelulle.

Isä -Janne oli ahnas tupakoitsija. Kotikylällämme oli Osuuskaupan jakamo, joka oli tarvittaessa auki myös viikonloppuisin ja melkein mihin aikaan vaan. Oli sunnuntai-ilta ja isältämme oli iltasauhut jäämässä väliin tupakkien loputtua. Kun kukaan lapsista ei suostunut lähtemään tupakanostoon kylän toisessa päässä olevaan kauppaan, päätti isämme lopettaa kokonaan sauhuttelun.

Se lupaus piti !

Erkin muisteloita kotikylän jakamosta

Kuvassa joku Kuusamon Osuuskaupan myymälälöistä

Koillismaan Osuuskauppa täyttää tänä vuonna 115 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi keräämme ja julkaisemme tarinoita, muisteluksia ja sattumia vuosien varrelta Meidän omaan Osuuskauppaamme liittyen. Tarinoita meille laittaneiden kesken jaamme juhlavuoden aikana 10 kpl 115 euron lahjakorttia Koillismaan Osuuskaupan toimipisteisiin. Laita oma kertomuksesi sähköpostilla osoitteeseen: koillismaa.115-vuotta@sok.fi. Julkaisemme osan tarinoista omissa kanavissamme.

Koillismaa – Yhdessä jo vuodesta 1907