Mikä on Foodie.fm?


24.3.2013

Foodie on ruokaverkkopalvelu, joka on suunniteltu helpottamaan ihmisten arkea: sen avulla voi suunnitella ja jakaa ostoslistoja, suunnitella aterioita tai ostaa ruokaa verkosta.

Foodie.fm on ruokaverkkopalvelu, jolla voi:

  • tehdä ostoslistoja, selata S-ryhmän kaikkien päivittäistavaratuotteiden hintoja ja toivoa tuotteita valikoimiin,
  • selata yli 10 000 reseptin reseptipankkia, lisätä reseptin tuotteet ostoslistalle ja luoda omia reseptejä,
  • ostaa ruokaa verkosta pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja Kuopiossa.


Foodie kulkee mukana mobiilisti tai palvelua voi käyttää verkossa osoitteessa www.foodie.fm. Foodiesta on saatavilla iPhone-, iPad- ,Android- ja Windows-sovellukset.

Helpotusta arkeen

Foodie on suunniteltu helpottamaan arkea. Palvelua voi käyttää ostoslistojen suunnitteluun ja jakamiseen, aterioiden suunnitteluun tai ruoan ostamiseen verkosta.

Foodieen voi myös lisätä omia reseptejä. Näin lempireseptit kulkevat aina mukana ja ne saa lisättyä ostoslistalle yhdellä klikkauksella.

Reseptipankin lisäksi inspiraatiota ruoan laittoon löytyy Foodien blogista. Sieltä löytyy myös vinkkejä palvelun käyttöön.

Ostoslista aina mukana

Ostoslistoja Foodiessa voi luoda monella tapaa. Mobiilikäyttäjät voivat skannata tuotteita viivakoodien kautta ostoslistalle. Ostoslistan voi luoda myös selaamalla myymälän valikoimia.

Ostoslistan luonti viikko-ostoksille onnistuu helposti ja tallennetut listat löytyvät aina Foodiesta. Ostoslistan voi lähettää esimerkiksi tekstiviestinä puolisolle, jos ei itse ehdi käydä ostoksilla. Pääkaupunkiseudulla, Kuopiossa ja Oulussa voi myös tilata ostokset kotiinkuljetuksella tai noutomyyntinä.

Tuote- ja hintatietoja

Foodiesta löytyy S-ryhmän kaikkien päivittäistavaratuotteiden hintatiedot. Palvelussa voi myös selata eri tuotteiden tuotetietoja. Foodiesta löytyy 15 000 tuotteen tarkat ravintoarvot.

Palautetta myymälään

Foodien on suorakeskustelukanava myymälöihin. Myymälä-sivun kautta voi lähettää viestin kauppiaalle, antaa palautetta tai toivoa jonkun tuotteen lisäämistä valikoimaan, jos se sieltä uupuu. Myymälä-sivulta löytyy myös kaupan aukioloajat, ja siellä voi seurata muiden käymää keskustelua myymälästä.

Tiedot perhekoosta ja allergioista

Foodieta voi käyttää rekisteröitymättä, mutta rekisteröityminen mahdollistaa palvelun personoinnin itsensä näköiseksi. Rekisteröityessä profiiliin voi asettaa omat makumieltymykset ja ruoka-aineallergiat sekä esimerkiksi perhekoon ja ruokabudjetin. Näiden perusteella Foodie tekee käyttäjälle räätälöityjä tuote- ja reseptisuosituksia.

www.foodie.fm
@Foodie_fm