Osuuskauppavaalit 2021 tulossa. Asetu ehdolle!


25.11.2020

ASETU EHDOLLE EDUSTAJISTOON

Koillismaan Osuuskaupan omistajien eli jäsenten ylintä päätäntävaltaa käyttää edustajisto. Edustajiston jäsenet valitaan neljäksi vuodeksi kerrallaan asiakasomistajien keskuudessa toimeenpantavilla vaaleilla. Seuraavat Koillismaan Osuuskaupan edustajiston vaalit ovat 8.3-26.3 2021.

Edustajisto on asiakasomistajien edustaja osuuskaupan hallinnossa. Se tekee päätöksiä ja toimii äänitorvena, joka vie osuuskaupan johdolle asiakasomistajien kehitysajatuksia: ideoita ja toiveita kaupan palveluiden parantamiseksi. Se millainen edustajistostamme muodostuu, riippuu sinusta ja muista asiakasomistajistamme, sillä vain teillä on äänioikeus osuuskauppavaaleissa, joissa edustajisto valitaan. Edustajistoomme kuuluu perinteisesti  kaikenlaisia ja ikäisiä ihmisiä eri ammattiryhmistä. Yhteistä kaikille on kiinnostus osuuskauppamme asioihin.

Oletko harkinnut asettua ehdokkaaksi edustajistoomme. Sinun ei tarvitse olla poliitikko tai muu yhteiskunnallinen vaikuttaja ryhtyäksesi ehdolle. Riittää että olet 18 vuotta täyttänyt asiakasomistaja, asut osuuskauppamme toimialueella ja sinulla on halu kehittää osuuskauppamme toimintaa. Myös nuorempien omistajien näkemyksiä toivotaan kokeneempien omistajien rinnalle. Ehdokasasettelu alkaa 7.1.2021 ja jatkuu aina 22.1.2021 klo 16 saakka.

Lisätietoa löydät vaalisivuiltamme.

Asetu ehdolle, kerää kannatusta ja vaikuta osaltasi millaiselta osuuskauppamme näyttää jatkossa.